Who we are

CrossFit AK Amsterdam is begonnen in mei 2010 en is daarmee de eerste echte CrossFit Box (Affiliated) in Amsterdam, hier kunnen atleten ervaren wat fitness is. Deze ervaring wordt bereikt door het uitvoeren van constant variërende functionele bewegingen uitgevoerd onder hoge intensiteit. Wij bieden een verscheidenheid aan lessen voor klanten van alle niveaus. Onze eerste locatie is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan het Piri Reisplein 1. Daarnaast is een tweede locatie geopend aan de Willem de Zwijgerlaan 338E naast het Westerpark onder de naam CrossFit AKA Westerpark.

Het programma van CrossFit AK Amsterdam combineert efficiënt onderdelen van Olympisch gewichtheffen, Gymnastics en interval training.

Wij geloven in de CrossFit methodologie dat ieder lichaam een trainingsbehoefte heeft, enkel de belasting en intensiteit zullen verschillend zijn per persoon. De trainingen zijn zeer pittig en intensief, elke atleet van CrossFit AK Amsterdam zoekt de grens op en verbetert zich na iedere training. Het in teamverband opzoeken van je eigen grens zorgt voor een kameraadschap die kenmerkend is voor onze CrossFit Box. Bij CrossFit AKA Amsterdam delen we samen bloed, zweet en tranen en motiveren we elkaar om het beste uit jezelf te halen.