Become a member

Eerste stap om lid te worden is langs te komen voor een gratis intro, via de intro kan je kennismaken met ons team en de trainingen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Wanneer CrossFit nieuw voor je is dan is de vervolgstap een “on ramp course” af te ronden, hiermee leer je samen met andere starters de basis technieken van CrossFit. Na de course kan je een keuze maken uit onderstaande abonnement mogelijkheden.

CrossFit AKA bestaat uit twee locaties; CrossFit AKA adres, Piri Reisplein 1 en CrossFit AKA Westerpark, adres Willem de Zwijgerlaan 338E. Ondanks dat het twee locaties zijn opereert het als één Box de trainingen, coaches en atleten zijn hetzelfde, hiermee heb je een keuze uit meer dan 90 lesuren per week. Daarnaast is het mogelijk om elk half uur je in te schrijven voor een les waardoor er altijd een plek voor je beschikbaar is. Onze CrossFit AKA locatie kenmerkt zich door de kleine kleine klas grote (maximaal 7 personen), waardoor er extra veel aandacht is voor de atleet. Terwijl de CrossFit AKA Westerpark locatie zich kenmerkt door de aanwezigheid van materialen welke geschikt zijn voor competities. 

CrossFit AKA 3x per week
Met dit abonnement kun je 3 trainingen per week (zondag tm zaterdag) willekeurig afronden, hierbij kan je kiezen uit de reguliere WOD’s of de speciality lessen; zoals Olympisch Gewichtheffen, Powerliften, Breakers, Open Box, StrongFit en Gymnastics.
• 3x per week: EUR 124,50 p/m

CrossFit AKA onbeperkt
Met dit abonnement kun je dagelijks trainen hierbij kan je kiezen uit de reguliere WOD’s of de speciality lessen; zoals Olympisch Gewichtheffen, Powerliften, Breakers, Open Box, StrongFit en Gymnastics.
• Onbeperkt: EUR 139,50 p/m

AKA Students
Met dit abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de WOD’s, Open Box en Breaker bij CrossFit AKA Westerpark tijdens de daluren. De daluren zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 17:30 en op zaterdagen/zondagen vanaf 11:30.
• Onbeperkt: EUR 69,75 p/m

AKA Kids
Met dit abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de KIDS uren bij CrossFit AKA Westerpark.
• Kinderen van 8 tot 12 jaar: EUR 32,50 p/m

10 rittenkaarten
• 10x CrossFit AKA: EUR 175,-
(4 maanden geldig)

Losse les / Drop in: EUR 25,-