DutchEnglish
Thomas Alderse Baas

Coach

Sporten is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. Van mijn jeugd tot en met mijn 24e was ik veel te vinden in de dojo, waar ik mijn zwarte band jiu-jitsu en bruine band judo heb gehaald. Daarna heb ik veel verschillende sporten beoefend, waaronder kickboksen en boulderen.

Een echte passie ontstond toen ik een aantal jaar geleden bij AKA binnenstapte. Net zoals velen was ik meteen verkocht door de compleetheid van de sport. Mijn conditie en kracht gingen met stappen vooruit, er zat een competitie-element in en je zag andere leden oefeningen doen die je zelf ook wel zou willen kunnen. Daarnaast sprak het sociale aspect mij enorm aan. Het teamen, elkaar motiveren, elkaar door de zware WODs heen helpen. Voordat ik er erg in had was in vijf dagen in de week aan het trainen!

In januari 2015 heb ik mijn CrossFit Level 1 in Parijs gehaald waarna ik ben begonnen met lesgeven bij AKA. Ik zie de leden onwijs groeien en haal er dan ook veel energie en plezier uit om ze hierbij te helpen.

Certificaten:
CrossFit Level 1 (2015)

Ervaring:
4 jaar CrossFit AKA Coach